WP: Генерал от САЩ обяви космоса за зона на бойни действия

Командващият американските космически сили и генерал от военновъздушните сили Джон Реймънд твърди, че космосът се е превърнал в зона на бойни действия. Той също така предупреди, че Русия и Китай разполагат с оръжия, способни да унищожат американските сателити, пише Washington Post.

WP: Генерал от САЩ обяви космоса за зона на бойни действия

«Очевидно космосът е зона на бойни действия, точно както въздухът, земята и морето. Това е, което всъщност се материализира тук през последните няколко години, тъй като Китай, който е нашата основна заплаха, и Русия, разработиха оръжия, които могат или да деактивират нашите сателити, или да унищожат нашите сателити от Земята или от космоса, и чрез киберпространството», заяви генералът.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments