В Швеция поискаха да се предприемат мерки срещу Русия в знак на солидарност с Чехия

Депутатът от Швеция Ханс Валмарк поиска от външния министър на страната Ан Линде да предприеме действия срещу служителите на руското посолство в знак на солидарност с Чехия. Това съобщи RT, позовавайки се на текста на обръщението на парламентариста.

В Швеция поискаха да се предприемат мерки срещу Русия в знак на солидарност с Чехия

Валмарк припомни, че Прага счита за уместно експулсирането от страните от Европейския съюз и Северноатлантическия алианс на «разкрити тайни служители на руските специални служби» като част от акцията за солидарност.

В същото време депутатът нарече «сдържана» реакция на Стокхолм на изявленията на Чешката република.

„От шведска страна също няма никакви признаци за прилагане на мерки срещу служителите на руското посолство“, отбеляза парламентаристът.

Той се обърна към външния министър на страната с въпроса как властите възнамеряват да удовлетворят искането на чешката страна за мерки срещу Русия.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments