Главата на ДНР потвърди готовността за диалог със Зеленски

Главата на самопровъзгласилата се Донецка народна република (ДНР) Денис Пушилин потвърди готовността си за диалог с президента на Украйна Владимир Зеленски. Това заяви той в интервю за РИА Новости.

Главата на ДНР потвърди готовността за диалог със Зеленски

„Готови сме да говорим, готови сме за диалог, готови сме за мирно регулиране на конфликта. Гражданите на републиките също са заинтересовани от това“, подчерта Пушилин.

В същото време той отбеляза, че ръководителят на Украйна и неговите помощници така и не са били на връзка.

По-рано Леонид Пасечник, ръководителят на самопровъзгласилата се Луганска народна република (ЛНР), също обяви готовност за преговори с украинския лидер.

Преди това руският президент Владимир Путин отговори на предложението на Зеленски да се срещнат в Донбас. Руският лидер обяви готовността си да приеме своя украински колега в Москва, но подчерта, че ако искането за среща е свързано с Донбас, тогава украинските власти трябва да водят диалог с лидерите на самопровъзгласилите се ДНР и ЛНР.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments