CNN: Изтокът е в подем, Западът — към залез


Джо Байдън е уверен, че бъдещето на света няма да принадлежи на автократи като Китай, а на Америка, но Вашингтон и Пекин до голяма степен размениха ролите си, сега лидерството на САЩ се оспорва от Поднебесната, пише CNN. Като се има предвид, че Китай излезе от пандемията с много по-ниски загуби от много други страни, Си Дзинпин счита, че Изтокът е в подем, докато Западът върви към залез.

CNN: Изтокът е в подем, Западът - към залез

Когато в обръщението си към Конгреса американският президент Джо Байдън призова американците да „победят през 21-ви век“, той също така обрисува картина, в която САЩ ще се си съперничат с Китай, Байдън спомена лидера на тази страна Си Дзинпин няколко пъти, пише CNN.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments