Мрежата на щабове на Навални е призната за съпричастна към тероризъм организация

Общественото движение «Щабове на Навални» беше включено в списъка на организации и лица, по отношение на които има информация за тяхната съпричастност към екстремистки дейности или тероризъм. Актуализираният списък е представен на уебсайта на Росфинмониторинг.

Мрежата на щабове на Навални е призната за съпричастна към тероризъм организация

Ден по-рано Леонид Волков, служител на Фондацията за борба с корупцията (организацията е включена от Министерството на правосъдието в списъка на чуждестранните агенти), обяви разпадането на мрежата от централи на Алексей Навални. Според него запазването на работата на централата е невъзможно, тъй като тя веднага ще бъде подведена под член от Наказателния кодекс за екстремизъм.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments