Кремъл оцени първите 100 дни от управлението на Байдън


Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков направи оценка на първите 100 дни от управлението на американския президент Джо Байдън.

Кремъл оцени първите 100 дни от управлението на Байдън

„Със сигурност очаквахме по-добро. Не трябва да забравяме за много важно постижение — фактическото удължаване на Договора за СТАРТ. Всъщност в началото на президентския мандат на г-н Байдън беше взето такова решение и това е по-скоро е позитивен багаж“, каза той.

Говорителят на Кремъл също отбеляза, че позитивният багаж е малък в сравнение с количеството негативизъм, натрупан през първите 100 дни от президентството на Байдън.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments