Handelsblatt: Германия и Франция дават лош пример на Европа със своята инертност

Берлин и Париж дават лош пример на Европа, пише Мориц Кох, кореспондент на германския вестник Handelsblatt. Те са формирали „тандем на инертност“ и не търсят реформа. Тази липса на амбиция рискува да пропусне добър шанс за модернизация.

Handelsblatt: Германия и Франция дават лош пример на Европа със своята инертност

Берлин и Париж дават лош пример за Европа: те формират тандем на инертност, пише Мориц Кох, кореспондент на германския вестник Handelsblatt. Германия и Франция рискуват да пропуснат добър шанс за модернизиране на Европа поради липсата на ангажираност към реформите, тъй като липсата на амбиция е заразна, пише ръководителят на брюкселското бюро на изданието.

Когато германският и френският министър на финансите представиха своите национални инвестиционни планове и плановете за реформи тази седмица, това звучеше като активна похвала за самите тях, казва Мориц Кох. Съобщението от тяхната видео-транслация беше, че „немско-френският мотор работи с пълна мощност“ и „задейства цяла Европа“, но това не е вярно.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Коментари:

comments powered by HyperComments