Екс-адвокат на Тръмп: Те си измислят поводи, за да ме затворят

Личният адвокат на Тръмп Рудолф Джулиани разказа пред Fox News за обстоятелствата при обиска, по време на който ФБР иззе от него всички електронни устройства, с изключение на копие от твърдия диск на Хънтър Байдън. Джулиани заяви, че се опитват да го вкарат в затвора за разобличаване на корупцията на Байдън в Украйна. Както отбелязва телевизионният водещ Тъкър Карлсън, американските демократи получават много пари от Киев и това обяснява тяхната „истерия“ относно Русия.

Екс-адвокат на Тръмп: Те си измислят поводи, за да ме затворят

РУДОЛФ ДЖУЛИАНИ, личен адвокат на Доналд Тръмп: Те обосноваха обиска с факта, че уж не съм се регистрирал нито веднъж като лице, представляващо интересите на гражданин на Украйна или украински служител. Но никога не съм представлявал такива интереси! Никога не съм представлявал интересите на украински гражданин или украински чиновник пред властите на Съединените щати. Отказах това няколко пъти. Имах договори в страни като Украйна, но договорите предвиждаха, че няма да участвам в лобиране или да представлявам интересите на чужда страна.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments