Джулиани: Това е нелепо, те ме обискираха — все едно съм престъпник!


Личният адвокат на Тръмп Рудолф Джулиани разказа пред Fox News за обстоятелствата при обиска, по време на който ФБР иззе от него всички електронни устройства, с изключение на копие от твърдия диск на Хънтър Байдън. Джулиани заяви, че се опитват да го вкарат в затвора за разобличаване на корупцията на Байдън в Украйна. Както отбелязва телевизионният водещ Тъкър Карлсън, американските демократи получават много пари от Киев и това обяснява тяхната „истерия“ относно Русия.

Джулиани: Това е нелепо, те ме обискираха - все едно съм престъпник!

РУДОЛФ ДЖУЛИАНИ, личен адвокат на Доналд Тръмп: Не ми казаха нищо. Две години не искаха да ми обясняват какво търсят. Свързахме се с тях пет или шест пъти: „Кажете ни какво разследвате, ще дойдем и ще поговорим за това“. «Не, просто елате и поговорете с нас, разкажете ни всичко за живота си.» Това е нелепо! И те идват при мен, адвокат, със заповед за обиск.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments