Вести: Главата на украинския Институт за национална памет осъди марша в чест на дивизията СС «Галичина»

Главата на украинския Институт за национална памет Антон Дробович коментира марша в Киев в чест на годишнината от създаването на дивизията на СС «Галичина». Според «Вести» чиновникът счита, че възхваляването на войските на СС е неприемливо явление за европейска държава. Дробович също така добави, че популистките лозунги и съмнителните скандирания няма да доближат страната до изграждането на силна и отговорна политическа нация.

Вести: Главата на украинския Институт за национална памет осъди марша в чест на дивизията СС "Галичина"

„Не разбирам в какво са се провинили бродираните ризи, които се използват по време на шествията в чест на нацистките военни части. Тази маргинална група трябваше да ходи с бричове или с каквото бяха облечени любителите на фюрера. Прославянето на войските на СС е неприемливо за европейска държава и съм сигурен, че абсолютното мнозинство от украинците не подкрепят това“, каза Дробович.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments