TVP Info: Притворството на Германия не знае граници — залагайки на приятелството с Русия, тя парализира ЕС

Берлин, освен официална критика на Москва за отношението й към Украйна, не прави нищо повече за сигурността в тази част на Европа, пише журналистът Петър Петрович. В статията си на портала TVP Info той подчертава, че дори есенните избори вероятно няма да променят нищо, защото за много германци е повече от естествено да правят бизнес с Русия, независимо от позицията на държавите, намиращи се между тях.

TVP Info: Притворството на Германия не знае граници - залагайки на приятелството с Русия, тя парализира ЕС

„Провокациите на Русия по границата с Украйна, милитаризацията на Крим и Черно море, подкрепата за режима в Минск, преследването на Алексей Навални и привържениците на опозицията, пренаписване на историята на Втората световна война, кибератаките, политически мотивираните убийства, разпространението на дезинформацията, както и дипломатическата война, обявена от Чешката република, — по всяка вероятност нищо не може да промени толерантното отношение на Берлин към Москва. Още по-лошо е, че Германия използва тази позиция, за да отслаби реакцията на целия ЕС към агресивната политика на Кремъл“, пише във френетичен унес журналистът Петър Петрович на портала TVP Info.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments