Посланик на ЕС: С Русия сме в най-ниската точка след Студената война


Отношенията между Европейския съюз и Русия сега преминават през труден период и са в най-ниската си точка от края на Студената война. Това мнение изрази посланикът на ЕС в Москва Маркус Едерер, съобщава ТАСС.

Посланик на ЕС: С Русия сме в най-ниската точка след Студената война

Едерер заяви това по време на речта си при откриването на 13-та руско-германска конференция за суровини. Събитието се проведе онлайн, а излъчването се проведе на уебсайта на Руско-германския форум за суровини.

„Трябва да разгледаме настоящата ситуация в европейско-руските отношения. По принцип сме в най-ниската точка от края на Студената война. И сякаш динамично падаме по-надолу всеки ден“, каза Едерер.

В същото време посланикът добави, че е необходимо да продължи сътрудничеството, включително в областта на бизнеса.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments