Няма напредък по въпроса за срещата между Путин и Зеленски

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че няма напредък по въпроса за срещата между руския президент Владимир Путин и неговия украински колега Владимир Зеленски. Това съобщи «Интерфакс».

Няма напредък по въпроса за срещата между Путин и Зеленски

Според него решението за възможността за провеждане на среща е все още на същия етап, не е било възможно въпросът да се придвижи напред.

Говорителят на Кремъл припомни, че единственото нещо, което съществува в момента, е предложението на Зеленски да се срещне с Путин и да се поговори за регулирането в Донбас и поканата до украинския президент да пристигне в Москва, за да се обсъдят двустранните отношения.

Песков добави, че все още не е известно как ще бъдат формулирани по-нататъшните предложения от Киев, но Путин «е готов да седне и да поговори за двустранните отношения с Украйна».

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments