Кремъл оцени решението на регулатора на Чехия за руската ваксина


Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков коментира решението на чешкия регулатор, който обяви прекратяване на проучването на документацията за руската ваксина срещу коронавируса Спутник V.

Кремъл оцени решението на регулатора на Чехия за руската ваксина

Говорителят на Кремъл свърза отказа на чешкия фармацевтичен регулатор да проучи документите за руската ваксина с дипломатическия скандал.

„Такова решение, взето в полза на провокативно настроение, не е в полза на чехите”, каза той.

Директорът на Пражкия държавен институт за контрол на лекарствата Ирена Сторова обяви прекратяване на проучването на документацията за руската ваксина срещу коронавируса «Спутник V» поради липсата на значително количество необходими материали. Според нея получената документация е „абсолютно недостатъчна“ — нямало достатъчно данни относно производството или качеството.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments