Das Erste: Идването на Байдън на власт не реши всички проблеми в американо-германските отношения

Независимо от очевидното подновяване на активния диалог между Вашингтон и Берлин, откакто Джо Байдън дойде на власт, има много противоречиви въпроси в отношенията между САЩ и Германия, пише Das Erste. Подобно на своя предшественик, Байдън е противник на Северен поток 2 и е за твърд курс срещу Китай. Освен това Байдън понякога също действа на принципа „Америка над всичко“ — например по въпроса за ваксините.

Das Erste: Идването на Байдън на власт не реши всички проблеми в американо-германските отношения

Като пример може да се посочи изтеглянето на американските войски от Афганистан, отбелязва вестникът. Байдън информира Германия и другите съюзници от НАТО за своето решение един ден преди да бъде обявено. С хода си американският лидер не оставя на съюзниците си друг избор, освен да последват Съединените щати и също да изтеглят войските си, отбелязва изданието. Друг пример е процесът на ваксинация срещу коронавируса, при който Байдън следва принципа «Америка над всичко».

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments