CBS News: ФБР обискира дома и офиса на Рудолф Джулиани заради бизнес контактите му в Украйна


ФБР обискира апартамента и офиса на Рудолф Джулиани, адвокат на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, съобщава CBS News. Както се отбелязва в материала, обискът е бил извършен като част от разследването на украинските бизнес контакти на бившия кмет на Ню Йорк, който е под наблюдението на американските разследващи от 2019 г.

CBS News: ФБР обискира дома и офиса на Рудолф Джулиани заради бизнес контактите му в Украйна

Федерални агенти нахлуха в апартамента на Джулиани в Ню Йорк без предупреждение в 6 часа сутринта. Двама запознати с разследването потвърдиха, че агенцията търси електронни устройства и други предмети.

Джулиани е под специалното внимание на федералните прокурори в един от южните квартали на Ню Йорк от 2019 г. Те се опитват да разберат дали той е нарушил закона за лобизма в делата си с Украйна, когато е работил като личен адвокат на Тръмп и е търсил уличаваща информация за Джо Байдън и сина му Хънтър.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments