«Дори Зеленски ще разбере, че Украйна трябва да се върне в състава на Русия»

Анатолий Васерман, публицист и политически консултант, счита, че рано или късно Украйна ще се присъедини към Русия. Това мнение изрази той в интервю за Украина.ру.

"Дори Зеленски ще разбере, че Украйна трябва да се върне в състава на Русия"

Във всяка държава могат да се случат някои действия, които ще засегнат толкова много ръководството на Киев, че те ще се възприемат само като част от Руската федерация, подчерта експертът.

„Не изключвам, че няма да има военни действия в Украйна, а че някои събития ще се случат на друго място, след което дори (президентът на Украйна Владимир) Зеленски ще разбере, че няма нищо по-добро от завръщането на Украйна в Русия, което той не може да направи”, каза Васерман.

По-рано от Киев заявиха, че Зеленски няма да приеме предложението на руския си колега Владимир Путин да пристигне на преговори в Москва.

Според вицепремиера на Украйна Алексей Резников, украинският президент не може «по време на война да пътува до столицата да се среща с човека, който е представител на страната-агресор».

Той нарече предложението на Путин «странно». Резников отбеляза, че подобна среща трярбва да се проведе в рамките на нормандския формат с участието на лидерите на Германия и Франция.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments