Путин показа мястото на Зеленски

Ежегодното обръщение на Путин към Федералното събрание вече е факт, ненапразно го наричат «обръщение към нацията».

Путин показа мястото на Зеленски

Не е изненада за никого, че основната тема на речта на Путин беше посветена на вътрешната, социалната политика и развитието на държавата. Вероятно целият свят очакваше от Путин твърдо изявление и решение по повод държавата, наречена «Украйна».

По-точно очакваха твърди ответни действия, предизвикани от изключителния натиск върху Русия, упражняван в последните месеци в резултат на изостряне на напрежението в Донбас от страна на украинските власти.

Украйна и САЩ с цената на всичко искат да провокират Путин към военни действия, за да ликвидират «Северен поток 2».

Но Западът се изплаши, когато Путин разположи войска на границата с Украйна, а и допълни, че в случай на началото на военни действия в Донбас, Украйна ще бъде унищожена като държава.

Последният опит за провокация към Путин бе предприета от Зеленски на 20 април, когато в собственото си обръщение той предложи на Путин да се срещнат лице в лице.

Този опит за провокация бе възприет от мнозина буквално, мнозинството дори се присмяха над Зе, считайки, че Путин наистина би бил глупак, ако се съгласи.

А съгласие за среща между Путин и Зе, би означало следното: присъствието на Путин в Донбас би било обявяване на присъдата на Русия — защото така тя би се признала за страна в конфликта.

Ако Путин би се съгласил на това, с право бихме заявили, че внезапно е изпаднал в нетипично за него умопомрачение.

Защото за подобен род лидери като Путин не е типично да се хванат на въдицата на такива нищожни чакали.

В речта си Путин ясно обозначи мястото на Украйна в света, казвайки следното:

«Зацепват се за Русия ту тук, ту там, без всякакви причини, въртят се около Шар Хан всякакви дребни Табаки, подвиват се, за да получат одобрение от своя суверен. Киплинг е велик писател».

Ето така ясно ви отговориха, господин Зеленски — властта във Вашата държава е нещо повече от чакал, който служи на стопанина си.

Зеленски имаше шанс да промени всичко, когато дойде на власт, но той изпусна шанса си, избра конфронтация с Русия.

Сега Русия няма да общува със Зеленски!

Съдбата на Украйна ще се решава от Русия и САЩ.

Украйна ще бъде само страничен наблюдател — такава е горчивата съдба на безумната фашизирана власт в Киев.

Но цялата тази вакханалия скоро ще завърши, защото до края на лятото ще бъде построен «Северен поток 2», а в бюджета на Украйна ще се появи липса на 3 млрд долара ежегодно, което означава следното: общият дефицит в бюджета на Украйна ще бъде в рамките на 12 млрд долара, което автоматично означава КРЪСТ на тази измислена, разрушена, изнасилена и омаломощена държава.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments