Внезапно всичко стихна! Пламенната любоФФ на западните куратори към Тихановская се изпари

Експертите считат, че Света Тихановская вече, уви, не представлява интерес за никого.

Внезапно всичко стихна! Пламенната любоФФ на западните куратори към Тихановская се изпари

Кураторите на пламенната белоруска революция се оказаха много непостоянни в чувствата си.

«Балонът» на име Светлана Тихановская се спука.

В Беларус напълно забравиха за нея. Поне веднъж или два пъти тя се обръща към Лукашенко с предложение за преговори. Наивна жена! За какво да преговарят?

Разбираме, тежко е за Светлана, морално и психологически. След цялата еуфория на случващото се около нея, не е толкова лесно да осъзнаеш, че си се озовал извън релсите на политеческата железопътна линия.

А колко приятни бяха тези налудничави и самолюбиви дни, когато с възторг я посрещаха на Запад и едва ли не я носеха на ръце!

Тежко, братя, се живее…. 🙂

Пълно разочарвание от неблагодарните неотдавнашни приятели, които толкова бързо я забравиха.

Един белоруски експерт посъветва госпожа Тихановская да се опита да реализира амбициите си за политическа кариера в друга държава.

Например в Украйна. Като Саакашвили. В Украйна с удоволствие ще приемат подобен персонаж, може там да се намери топличко и удобно местенце за госпожа Тихановская.

„Тихановская днес е само проводник на западните интереси с цел изкривяване на информацията за Лукашенко и беларуската външна политика“, пише експертът.

«В Беларус Тихановская няма бъдеще, точно както Саакашвили, тя изпадна в бездната на маргиналната политика ….»

Наскоро белоруската опозиционерка се опита да отговори на въпроси от потребителите на YouTube в ефир.

В продължение на час и половина тя с всички сили се опитваше да общува с почитателите си. Всичко това би било много смешно, ако не беше твърде тъжно.

Тихановская заяви, че няма да се кандидатира на следващите президентски избори. В същото време, когато я попитаха за плановете й, тя отговори: да победя. Е, човек понякога бърка планове и цели.

На въпроса колко хора работят в «офиса на Тихановская», тя отговори: Няма да ви кажа точния брой.

Смешна работа.

Например поляците отписаха г-жа Тихановская от политическите сметки и в търсенето на нов лидер залагат на бившия консул на Беларус Павел Латушко.

А когато верните почитатели попитаха Света за новата партия, организирана от Латушко, Тихановская избягваше да отговори и беше ясно, че темата й е изключително неприятна.

Е, това е положението при именитата опозиционерка: завист към новия фаворит.

По принцип, в новите условия Тихановская трябва да проявява поне някакви активност.

Но от друга страна, съдейки по всичко, събитията по замяната на лидера на опозицията в Беларус се развиват толкова бързо, че госпожа домакинята с бяло-червеното знаме очевидно изпада от класацията.

Всъщност, тя вече е минало.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

 

Коментари:

comments powered by HyperComments