Daily Mail: Путин обвини Запада и заплаши с червена линия, вслушайте се в тезите му

В посланието си до Федералното събрание руският «диктатор» Владимир Путин разкритикува Запада за «зацепването към Русия без причина» и предупреди да не се пресича «червената линия», пише британският вестник Daily Mail. Читателите на речта на Путин са разделени — някои традиционно имат негативно отношение към Русия, други предлагат да се вслушат в тезите на Путин.

Превод от Daily Mail (Великобритания):

Daily Mail: Путин обвини Запада и заплаши с червена линия, вслушайте се в тезите му

Предупреждението на Путин дойде по време на засилено напрежение вътре в страната и в чужбина на фона на съобщенията за прехвърлянето на 120 000 руски войници на украинската граница. В навечерието повече от 20 руски военни кораба проведоха учения в Черно море, а сателитни снимки фиксираха струпване на групи армейски хеликоптери и изтребители в Крим, обобщава таблоидът.

Коментари на читателите: 

illuminated_one

Това го пиша към горните коментатори, които плюят по Путин: това са най-популярните ви коментари? Срам. Имаме основателни опасения относно участието на НАТО в руско-украинския конфликт, а вие клюкарствате за руския президент.

TAPIOCA

«Запад»? Имаше предвид Съединените щати. Нека не се сблъскват с Майка Русия.

illuminated_one

Тук става въпрос за Русия и Украйна. Путин даде ясно да се разбере на всички, че ще се справи сам с това, и каза на останалите да не се набутват в ситуацията. Предлагам ви да се вслушате в неговите съвети.

illuminated_one

Рейтингът на Навални обикновено е под 5 процента. Той всъщност е никой, но западната преса фалшиво му лепи сериозно влияние в Русия.

Leonid

В същата статия първо пишете 80 хиляди войници, после 120 хиляди. Може би 100 хиляди? 500 хиляди? Или милион? И това ми било британска журналистика от световна класа …

Prof. Pravda

Политиците се плашат взаимно, но синовете и дъщерите ни ще се приберат у дома с торби. Няма да го позволим!

Stickbug

Подозирам, че червената линия на Путин е истинска — за разлика от тази на Обама.

Psychedelic

Това е проверка за Байдън. Той се провали, ще видите.

OnlyHopeIisJesus

Част от вината е на ура-патриотите от НАТО: противно на всички споразумения, те многократно продължават да се приближават към Русия и примамват към себе си страните от бившия Варшавски договор. Можеха да останат неутрални — може би това би бил по-добър изход. Червената линия на Москва беше Украйна. Пазете се от малките държави — те ще разпалят многонационален пожар и ще ни завлекат там!

JohnWayneGacy

Русия изпрати повече войници до украинската граница, отколкото Великобритания има общо. Цяла Великобритания има 80 изтребители, а руснаците само там изпратиха там 50. Ние имаме 100 танка, те имат хиляди. И как можем, питам се, да защитим Украйна, когато сме толкова жалки и слаби в сравнение с Русия?

Virgius123

Русия просто иска да защити рускоезичните хора от ДНР и ЛНР. А Зеленски няма да направи нищо — вече е твърде късно, украинската армия ги нападна и уби невинни хора, само защото искаха да избягат от киевските националисти.

Uncle Cleotus

Никой не вярва на нашите безгръбначни демократи, но на червените линии на Путин — вярват всички.

Източник: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9494809/Putin-gives-annual-state-nation-speech-Russia-braces-nationwide-Navalny-protests.html

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments