Трите «Ха»: Руските самолети възмутиха Колумбия, но нещо се обърка

Колумбийците се присмяха на изявлението на колумбийския външен министър, която изрази протестна нота към руския дипломат в Богота Николай Тавдумадзе. В своя Twitter тя написа, че това е свързано с руски самолет и че Русия «постоянно нарушава» въздушното пространство на Колумбия.

Трите "Ха": Руските самолети възмутиха Колумбия, но нещо се обърка

Колумбийците се присмяха на изявлението на ръководителя на външното министерство на страната Клаудия Блум. Тя написа официално съобщение в Twitter на ведомството, заявявайки, че руските самолети нарушават и многократно са нарушавали въздушното пространство на Колумбия.

Абонатите на Туитър-акаунта се присмяха на това изказване:

„Ха-ха-ха … Държавата щеше да бъде спасена, ако спре нелепите действия на своите представители“, „Позволете ми да ви се присмея с уважение“.

Става дума за самолета Ил-96-400ВПУ, който излетя от Москва. Той имаше разрешение да лети над водите на Колумбия. Русия многократно подчертава, че спазва международните правила при пресичане на въздушното пространство в света.

Три пъти «ха».

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments