Читателите на Fox News: Руснаците не се страхуват от никого

Новината, че Русия експулсира 10 американски дипломати, предизвика бурни дискусии в САЩ.

„Г-н Путин, ако искате Америка да изчезне, не трябва да чакате дълго — американските демократи ще свършат цялата работа вместо вас“, пишат читателите.

Превод от Fox News: 

Читателите на Fox News: Руснаците не се страхуват от никого

Руският външен министър обеща да добави още осем американски служители в санкционния списък.

В петък, 16 април, Русия направи симетричен отговор на новия пакет санкции на САЩ, като обяви, че ще изгони 10 американски дипломати и ще предприеме редица други ответни мерки като част от напрегнатия си сблъсък с Вашингтон.

Руският външен министър Сергей Лавров също заяви, че Москва ще добави още осем американски служители към своя санкционен списък и ще ограничи или прекрати дейността на американските неправителствени организации, които според него се намесват в руската политика.

Лавров заяви, че Кремъл предлага на американския посланик Джон Съливан да последва примера на руския си колега и да се прибере у дома за консултации. Русия също така възнамерява да лиши посолството на САЩ от възможността да наема сътрудници от Русия или трети страни.

Мерките са в отговор на налагането на санкции срещу Русия, обявени от администрацията на Байдън тази седмица.

Коментар на читатели: 

TheHarold:

Владимир Путин не се страхува от никого. Той е руснак, а руснаците не се страхуват от никого. Те са готови да отвърнат на удара, каквато и да е цената, и след това отмъщават. Просто попитайте един от малкото германци, оцелели от руското отмъщение за нападението на Германия срещу СССР.

Много е глупаво САЩ да провокират война с Русия. Историята се повтаря отново и отново.

RamVarg1973:

Русия просто трябва да се отпусне и спокойно да наблюдава как САЩ се движат по пътя на самоунищожението, който избраха за себе си. Хората тук дори не могат да се разберат помежду си. Съединените щати са много разпокъсани, а разделена нация не може да устои. Затова, г-н Путин, ако искате Америка да изчезне, не е нужно да чакате дълго — американските демократи ще свършат цялата работа вместо вас.

Kuku:

Американците не разбират до каква степен им се промиват мозъците ежедневно. Повечето от водещите медии (в случая CNN е шампионът) обвиняват Русия и Китай във всички възможни грехове всеки ден, обикновено без доказателства, без данни, използвайки крива логика или просто изкривяващи факти.

Кой обръща внимание на думи като „с голяма вероятност“, „вероятно“, „твърди се“, „позовавайки се на неназован източник“? В тези материали източниците обикновено са анонимни, тоест това са просто разузнавателните служби, които разпространяват фалшификати и измислици, необходими на политиците, за да лансират своите програми.

„Дори най-голямата лъжа, повторена многократно, се превръща в истината“, — Йозеф Гьобелс.

saggitariousa: 

Спънатият Джо си играе с топчета, докато Путин играе шахмат. За щастие Путин разбира, че САЩ се управлява от идиот с интелектуални способности равни на нулата.

Източник: https://www.foxnews.com/politics/russia-expels-10-us-diplomats-biden-announces-new-sanctions

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments