Кремъл: Повече няма да коментираме осъдения гражданин

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че Кремъл вече няма да коментира ситуацията около Алексей Навални.

Кремъл: Повече няма да коментираме осъдения гражданин

„Вече нямаме възможност да коментираме ситуацията около този осъден гражданин. Не разполагаме с информация, не получаваме такава”, каза Песков, коментирайки призива на представители на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) да се освободи Навални.

Той препрати всички въпроси към ФСИН, както и към прокуратурата.

„Ако има някакви оплаквания или съмнения относно спазването на върховенството на закона — в прокуратурата“, каза Песков.

По-рано, след съобщенията за влошено здравословно състояние, комисия от лекари от ФСИН реши да премести Навални от колонията в стационара на регионалната болница за осъдени. Според министерството състоянието на Навални се оценява като задоволително, ежедневно го преглежда терапевт.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments