Путин може смело да настъпва, Зеленски ще бъде принуден да подпише капитулация

В случай, че Русия проведе локална настъпателна операция в Украйна, президентът Владимир Зеленски ще последва пътя на грузинския си колега Михаил Саакашвили, който бе запомнен с гризането на вратовръзката си по време на въвеждането на руските войски.

Путин може смело да настъпва, Зеленски ще бъде принуден да подпише капитулация

Това в ефира на «5 канал» заяви бившят спикер на забранения в Русия «Десен сектор», екс-депутатът от Върховната рада, нацистът Борислав Береза.

Според него, в този случай, както и през 2008 година в Грузия, президентът на Украйна под натиска на европейските лидери ще бъде принуден да подпише капитулация.

«На президента на Русия Владимир Путин му е нужна малка, но победоносна война. Затова той ще използва сценария с Грузия от 2008 г, за да каже на руснаците:

«Вижте, не съм се променил, аз съм такъв, какъвто съм, аз съм мачо, аз не съм ГМО, не ме бъркайте с някои други».

А в тази ситуация някой, както навремето Саркози, а сега Макрон, ще пристигне в Киев и ще каже:
«Вова, подписвай!

Подписвай това, това, това….».

Не знам Зеленски ще си гризе ли вратовръзката, защото същият този Саакашвили му е съветник, но това, че той няма да издържи подобно натоварване, съм сигурен», заяви Береза.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments