Към всички в Facebook! Правете регистрация в руската мрежа Вк докато не е късно

20 април 2021-Нюз Фронт.

Обръщаме се със специално предупреждение към всички наши читатели по света: правете си регистрации в руската социална мрежа Вконтакте, и месинджъра  телеграм, докато не е станало късно.

След разпространените инструкции към българските власти от Атлантически съвет на България (АБС) се очаква поголовна сеч в Facebook- изтриване и блокиране на акаунти и страници, блокиране на медии и сайтове, които пишат обективно, и всякаква информация свързана с Русия.

Към всички в Facebook! Правете регистрация в руската мрежа Вк докато не е късно

Да бъдат спрени излъчванията на територията на България на руските телевизионни канали, както и да бъде прекратена дейността на руските дезинформационни интернет сайтове на български език;

По информация на наш високопоставен източник, офисът на Facebook за България вече е получил инструкции и определен списък със страници, групи и акаунти, които застрашават «националната сигурност на САЩ» и подкопават доверието в НАТО.

За да противидействат, западните партньори са поръчали започване на масова чистка в социалната мрежа, която ще засегне много профили, страници и групи. За да не останете без достъп до обективна информация, правете си регистрация в руските Вк и телеграм и разпространете това съобщение до близки и приятели.

Истината е на наша страна!

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция NewsFront.

Коментари:

comments powered by HyperComments