Читатели на The Sun: Путин е длъжен да удари шамар на НАТО

Байдън призова Путин да «отстъпи», след като Русия посъветва САЩ да «стоят настрана от Крим». Мненията на читателите са разделени. Някои наричат ​​това разплата и са уверени, че Путин има достатъчно смелост, за да удари шамар на НАТО, докато други са на страната на Америка, твърдейки, че „Путин и Русия ще бъдат заличени от лицето на земята за един ден“.

Превод от The Sun (Великобритания):

Читатели на The Sun: Путин е длъжен да удари шамар на НАТО

Джо Байдън призова Владимир Путин да се оттегли от Украйна, няколко часа след като Русия посъветва САЩ да стоят настрана от Крим «за тяхно добро».

Едва при втория телефонен разговор между лидерите, след като Байдън встъпи в длъжност като президент на САЩ, американският лидер предупреди руския президент за необходимостта от «деескалация на напрежението» в Източна Украйна, заяви Белият дом.

Байдън подчерта «непоклатимия ангажимент на САЩ да подкрепят суверенитета и териториалната цялост на Украйна».

Той предложи Путин да проведе среща на територията на трета държава „през следващите месеци“, за да „обсъди пълния набор от въпроси, пред които са изправени САЩ и Русия“.

Този напрегнат телефонен разговор се състоя няколко часа след като Русия предупреди Съединените щати за необходимостта да държат американските военни кораби далеч от Крим «за тяхно добро» и обвини Америка, че е превърнала региона в буре с барут на фона на ескалиращата украинска криза.

Коментари на читатели: 

DeutschePost

Путин трябва да изпробва Байдън, за да види дали е мъж или страхливец.

Mister Smith

Путин трябва да отговари на Байдън: „Иди и източи собственото си блато — махни войските си от руските граници. Имате достатъчно проблеми в собствения си двор и не бива да мислите, че имате право да диктувате на света какво да прави.»

Harry67

Ако Путин нападне, те ще превземат Европа след няколко седмици. Ние нямаме въоръжени сили, а членовете на Европейския съюз ще продължат да спорят какво да правим, когато Путин влезе през отворените врати.

Peter Poon

Следващата стъпка на Путин трябва да бъде пресконференция след срещата на върха с Байдън, по време на която Байдън ще покаже всичките си слабости — ще започне да се губи в мислите си и да дава несвързани отговори на въпросите на репортерите.

D M

Навремето Горбачов демонстрира готовност си да се сближи със Запада. Но Западът, вместо да помогне на Русия, се възползва максимално от ситуацията. Това, което виждаме сега, е разплата за нашите действия в миналото.

Piper

Членовете на НАТО трябва да се позаинтересоват защо средствата на алианса се харчат за държава, която не е член на НАТО.

Ki hit

Сънният Джо има активи в Украйна. Това е единствената причина той да е замесен в тази ситуация. Икономиката на Украйна беше много по-силна, когато беше част от СССР.

Bobby Ball

Реалността е такава: ако след невероятната агресия, която НАТО демонстрира към Русия, Путин се оттегли, той ще стане руският Невил Чембърлейн, който ще бъде принуден да се върне в Русия, стиснал документ в ръцете си и да провъзгласи идването на мира — всички знаем как завърши това последния път.

За да избегне грешките, допуснати от съюзниците, Путин просто е длъжен да удари шамар в лицето на НАТО. А всеки, който смята, че той няма смелостта да го направи, е много наивен.

Източник: https://www.thesun.co.uk/news/worldnews/14637024/russia-warns-us-keep-away-own-good-putin-ukraine/

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments