Западът отстъпва от Донбас? «Пликът на Лавров»

Нещо спря украинските въоръжени сили да атакуват Донбас. Не завинаги, но засега ги спря.

Тази крехка пауза няма да е задълго, война, очевидно, ще има.

Западът отстъпва от Донбас? "Пликът на Лавров"

Въпросът е каква ще бъде тя?

Под егидата на западните специални служби в Украйна се подготвят терористични атаки, които ще предизвикат най-силната катастрофа на европейската територия от времето на аварията в Чернобил. Носят се слухове, че руското ръководство, знаейки това, е предало някакъв плик на американците.

Украинските СМИ и чиновници говорят за «хърватски вариант» на развитие на събитията. Често припомнят и грузинския вариант, когато Саакашвили гмурна страната си в непрекъсващия и до днес политически хаос, изгуби част от териториите и почти унищожи икономиката.

Но нека отчетем някои важни детайли.

Това не е война с Украйна, а с нейните настоящи стопани от глобалистката върхушка на пленатата. На тях не им пука за пушечното месо, нито за непушечното.

Не им пука за никой от жителите на Украйна.

Целта им е Русия да отстъпи от «Северен поток 2» и от още няколко проекта. За целта те ще направят всичко, за да може проблемите на Русия да се увеличават в пъти. От една страна ще спират кислорода на финансовия «елита» на РФ, от друга страна ще създават проблеми във външнополитическия театър на действията.

Из медийното пространство витаят слухове, че отсрещната страна на барикадата е подготвила терористични атаки в бактеорологични лаборатории, както и такива, свързани с атомни централи.

Има слухове и за подготовката за унищожаване на Черкаския язовир, в резултат на което водата от «Черкаско море» (така наричат това огромно водохранилище) ще помете всичко по Днепър!

Говори се, че върху Днепропетровск ще се стовари вълна с височина 9 метра!

А по-нататък се намира Запорожката АЕЦ и Каховското водохранилище.

Трудно е да се предстажат последствията от подобна катастрофа.

Точно на това място се появява «Ултиматумът на Лавров».

Ще опиша ситуацията така: има слухове, че представителят на руското външнополитическо ведомство неотдавна е бил на визита в Индия, където се е срещнал с представител на Белия дом. Руският представител е връчил на американеца някакъв плик, в който бъдещето било описано значително по-точно от предсказанията на Нострадамус.

Това бъдеще, което САЩ вече организират в глобалната си провокация в Украйна.

По косвени данни, пликът е бил доставен във Вашингтон и внимателно прочетен.

Според редица НПО-та, препредаващи опорните точки на САЩ, те били предложили на руснаците следното: напълно ви даваме Донецка и Луганска области, а вие се отказвате от «Северен поток 2».

Разбира се, че Русия няма да се съгласи, ако въобще е имало подобни предложения.

Но самият факт, че господата отвъд океана предлагат на братската страна да й предадат къс от украинската територия, ни заставят да се замислим над следното: ще задържат ли САЩ дълго украинските земи под свой контрол.

С този «плик на Лавров» се свързва и внезапното затишие по линията на контакт в Донбас.

Но затишието вероятно е свързано и с това, че руските РЕБ нанесоха «радиоудар» и понастоящем ВУС остана без навигация. Украинската армия се оказа без възможността да използват БПЛА, РЛС и пр.

Всичко вероятно вече работи, но намекът е изпратен: ако започнете да стреляте пак, този път ще изгаснат и всички микровълнови печки.

Това съвсем не означава, че военните от ВСУ ще се разбягат. Да, има множество дезертьори, вече са стотици. Едно е да пиеш алкохол, да се друсаш с наркотици и да стреляш по мирни граждани. Но да попаднеш под «погледа» на «Град» или на тежката артилерия, това вече е съвсем друго.

Тези от украинците, които с очите си са виждали войната, няма да стоят и да чакат решението на САЩ за вероятната война с Русия.

Разбира се, че Русия не иска война. Но, ако се наложи, руската армия ще изпълни това си задължение качествено и в срок.

Войната е тежка, мръсна работа за истински мъже, които осъзнават, че Родината трябва да се пази.

Дори не за себе си, а за децата и внуците си.

Така воюваха войниците от Червената армия на СССР, когато вземаха Берлин.

Във войната побеждават не платени западни марионетки, не диванни стретези.

Ако погледнете снимките на победителите, то това са изморени мъже, измъчени, изтормозени…

Дори очите им са измъчени.

Но гордостта им на победители се вижда в осанката.

Такива бяха съветските войници, такива са и руските.

Руснаците са мирни хора, но бронираният им влак винаги е поставен в бойна готовност.

«Пликът на Лавров» или разбирането, че Русия е готова да стигне до края, на този етап спря ВСУ.

Но война ще има.

Просто на този етап не виждам никакъв друг сценарий, който да сложи край на чудовищния либерален фашизъм, който се възцари в тази държава, която наричат «Украйна».

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments