Руският посланик в САЩ Антонов пристигна в руското външно министерство

Руският посланик в САЩ Анатолий Антонов пристигна във външното министерство на площад Смоленск на фона на новите американски санкции. Това съобщи РИА Новости.

Руският посланик в САЩ Антонов пристигна в руското външно министерство

Отбелязва се, че дипломатът е минал пешком към главната сграда на МВнР на Русия без да отговаря на въпросите на журналистите.

По-рано прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков, коментирайки въпроса на журналистите дали Москва ще отговори на санкциите на Вашингтон, заяви, че принципът на реципрочност по такива въпроси не е отменен, всичко ще зависи от решението на президента на Руската федерация Владимир Путин.

На 15 април президентът на САЩ Джо Байдън подписа указ за налагане на санкции срещу Русия. Санкциите бяха наложени срещу 16 организации и 16 лица, за които се твърди, че уж са свързани с намеса на Руската Федерация в американските избори.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments