Читателите на Daily Mail: «Байдиотът не е на себе си, ще се бие с Русия до последния украинец»

Британскиje читатели правят убийствени коментари на действията на «лудия» Байдън около Украйна.

«Изглежда, че той реши да се бие с Русия до последния … украинец!»

„Байдън се стяга на поход! А ще се върне ли?! «

«Нареди пъзелите до война, старият Байдиот!»

«И да назначи сина си Хънтър за украински фелдмаршал!»

Превод от Daily Mail (Великобритания):

Читателите на Daily Mail: "Байдиотът не е на себе си, ще се бие с Русия до последния украинец"

Руската държавна телевизия предупреждава, че Украйна е „на крачка от войната“.

Популярният телевизионен водещ Дмитрий Кисельов заяви в неделя пред телевизионните зрители, че Украйна е „нацистка“ държава, която може да бъде подложена на „денацификация“ със сила.

Бившият посланик на САЩ в Русия Майкъл Макфол предупреди, че Русия може да нахлуе в Украйна под предлог за защита на рускоезичното население.

Макфол заяви, че засилването на руския военен потенциал на границата с Украйна, където в момента са разположени 80 000 войници, танкове и артилерия, е «изпитание» за здравината на Байдън.

Коментари на читатели: 

Jonty Bo

Американците с тяхната безполова и джендърска армия ще се извиняват на руснаците и ще ги молят за прошка до момента, в който ги унищожат!

Casaloco

Целта на американците е да започнат поредната голяма война в Европа. Това може да бъде много изгодно за тях. В резултат на това те ще отпишат 50 трилиона от националния си дълг.

BeachNavy

Путин знае, че Байдън има деменция. Той знае, че целият този куп демократи, които въртят Байдън, не могат да направят нищо!

Salvini Trump

Обама и ЕС свалиха демократично избраното правителство на Украйна и започнаха да изсмукват всичко, което могат, от тази държава! Вижте сина на Байдън и милионите, които той заграби в Украйна! В това подкрепям Русия. Ако Украйна иска война с Русия, тогава няма да издържи дори 5 минути като държава!

DocDaneeka

Тези кръвожадни демократи, жадни за война, използват народа на Украйна като пушечно месо!

StopFoxMosely

Русия има милион войници с оръжие, два милиона резервисти и поне 2000 ядрени бойни глави. Ако решат да тръгнат на война, какво може да им направи малка Англия? Нищо!!!

Aquarian922

Ето, Байдън най-накрая събра своя пъзел, наречен „Как да направим Америка отново НИЩО“. Увеличихме цените на бензина, имаме отворени граници, имаме високи данъци, имаме нарастващ брой бездомници, а ето, накрая — ВОЙНА! Предсказах това от първия ден, след като дядото зае президентския трон!

Johny Carson

И направете Хънтър Байдън фелдмаршал на украинската армия — и това е!

myeyesonly

Байдън е идиотската шега на историята, всички знаят това!

Източник: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9461199/Putin-spark-war-Europe-invading-Ukraine-ex-ambassador-warns.html#comments

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments