The Daily Telegraph: Присъединяването на Украйна към НАТО ще има „обратен ефект“ върху Путин

Въпреки „съчувствието към тежкото положение на Украйна“, НАТО не трябва да я приема в своите редици, пише Кон Кофлин, журналист от The Daily Telegraph. Според журналиста това ще принуди Русия да заеме „още по-агресивна позиция“, както и ще усложни позицията на блока поради нивото на корупция в Украйна.

The Daily Telegraph: Присъединяването на Украйна към НАТО ще има „обратен ефект“ върху Путин

Във връзка с разполагането на 85 000 руски войници на източната граница на Украйна Киев ще се опита да възроди интереса си към себе си като потенциален член на Северноатлантическия алианс. Президентът на Украйна Владимир Зеленски в разговор с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че влизането на страната в алианса ще бъде „сигнал“ за Кремъл. Въпреки това, пише Кон Кофлин, журналист от The Daily Telegraph, присъединяването на Украйна към НАТО ще има „обратен ефект“ върху руския лидер Владимир Путин.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments