News Front под сакнции с «официално» обвинение от САЩ за работа с руските спецслужби

16 април 2021-Нюз Фронт.

Е, как официално, така да се каже просто сензационно, по-американски. Но като се има предвид съмнителната победа на Джо Байдън, и съмненията в психическото му благосъстояние, този своеобразен комплимент не би могъл да ни учуди. Това просто потвърждава, че всичко, което не отговоря на интересите на САЩ, а в конкретния случай, представяне на истината такава каквато е, обективна информация, видео-материали от горещи точки, и информация за проблема с ваксинирането със западни препарати- всичко това е, разбира се заплаха за националната сигурност на САЩ. Затова, всеки който си позволява да казва, показва или пише истината, го прави ( по версията на САЩ) под диктовка на Кремъл.

News Front под сакнции с "официално" обвинение от САЩ за работа с руските спецслужби

Министерството на финансите на САЩ обяви въвеждането на поредица санкции, за които се твърди, че са насочени към борба с «агресивната дейност на руското правителство».

Новият санкционен списък на Министерството на финансите на САЩ включва първия заместник-ръководител на президентската администрация Алексей Громов, както и лица и компании, които според ведомството са свързани с бизнесмена Евгений Пригожин, следва от съобщението на официалния сайт на Министерството на финансите на САЩ .

И нашата информационна агенция с още три информационни ресурса-SouthFront и «Иннфороc», и Фондът за Стратегическа Култура на РФ.

Ръководителят на информационната агенция News Front Константин Книрик нарече твърденията от Вашингтон напълно несъответсващи на действителността, и обвиненията, че нашият интернет ресурс умишлено дискредитира коронавирусните ваксини, произведени в САЩ.

Според Държавния департамент на САЩ News Front пряко се контролира и финансира от ФСБ на Руската Федерация, а агенцията е един от основните дезинформатори на международната общност относно ефективността и безопасността на американските ваксини.

«Що се отнася до изявленията, това не е първото изявление на Държавния департамент по отношение на нашия портал. Прочетохме много от тях, започвайки от изявления, че работим с Министерството на вътрешните работи на Русия, а след това с някои други структури, «коментира ръководителят на агенцията ни в ефира на програмата 60 минути» на телевизионния канал «Русия 1».

Информационната война е в пълен ход. Наша обща задача и отговорност е да приложим всички усилия да не се стигне до трета световна война. А опосността никак не е малка. И за това е необходимо, хората да знаят какво се случва, и да знаят истината.

Блокирането, и цензурата само ще се усилват. Затова, призоваме всички- побързайте да си направите регистрация в руските социални мрежи- Вк, телеграм, за да сте в час и да имате достъп до информация.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция NewsFront.

Коментари:

comments powered by HyperComments