Грешка след грешка при Байдън! Този път с името на Путин!

По време на речта си по въпроси, свързани с Русия, президентът на САЩ Джо Байдън отново направи грешка, този път с името на руския лидер Владимир Путин. Записът е публикуван  в YouTube канала на Белия дом.

Грешка след грешка при Байдън! Този път с името на Путин!

„Също така дадох ясно да се разбере на президента Клутин … Путин, че Съединените щати остават непоклатими в подкрепата си за съюзниците и партньорите в Европа“, каза американският лидер.

Освен това Байдън почти обърка думите „ескалация“ и „ваксинация“ по време на речта си.

„САЩ не се стремят да започнат цикъл на ваксинация … ескалация и конфликта с Русия“, увери държавният глава.

Американският лидер многократно допуска грешки в речите си. И така, през ноември миналата година, по време на речта си пред привърженици, той назова внучката си на името на починалия си син Бо Байдън, а през декември погрешно нарече Камала Харис „избраният президент“. Байдън също направи грешка през март 2021 г., когато назова Харис президент на страната.

На 9 март Байдън вероятно забрави името на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин, наричайки го „онзи човек, който управлява това подразделение“.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments