Крим обяви готовността си да пресече провокациите на Киев

Всички възможни провокации на Киев в кримския участък на руско-украинската граница ще бъдат пресечени и извършителите ще бъдат изправени пред съда. Това заяви главата на регионалния парламент Владимир Константинов, предаде РИА Новости.

По-рано секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев заяви, че с подкрепата на Вашингтон Украйна може да организира провокации със смъртта на свои военни, за да върне Крим със сила. Той призова за предприемане на мерки за защита на населението на Крим на фона на провокациите.

Константинов подчерта, че украинските сили няма да стигнат до Крим, а жителите на полуострова са в безопасност, благодарение на органите на сигурност и всички силови структури.

Крим обяви готовността си да пресече провокациите на Киев

Парламентаристът също така добави, че политиката на Киев спрямо Крим е подла и коварна и само решителни мерки могат да й се противопоставят.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front
(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/
Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments