Кадиров за Навални: Този ислямофоб се опитва да използва Корана за политически цели

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви в своя Телеграм-канал, че Алексей Навални ще използва свещеното писание на мюсюлманите, Корана, за политически цели.

Кадиров за Навални: Този ислямофоб се опитва да използва Корана за политически цели

„Кой даде на Навални моралното право да споменава Свещения Коран? … И без излишни обяснения е ясно, че този ислямофоб се опитва да използва Свещеното писание за свои политически цели и определено ще използва цитати за провокации, както се научиха да правят в Европа отдавна“, пише Кадиров.

Според ръководителя на Чечения Навални може да получи Корана само ако ще приеме исляма и се покае.

„Мъж, който нарича мюсюлманките с хиджаби средновековни диваци, участва в акции срещу строежа на джамии, днес се опитва да се реабилитира по евтин начин и да спечели благоволението на мюсюлманите“, счита Кадиров.

По-рано Навални заяви, че ще съди ИК-2 поради факта, че администрацията на колонията отказва да му даде Корана.

По-рано лавата на Чечения Рамзан Кадиров призова американския президент Джо Байдън да отговаря за думите си и да не избягва разговора с руския лидер Владимир Путин.

"Жалко зрелище": Кадиров призова Байдън да бъде мъж

„Не изминаха дори и два дена от скандалното изявление на американския президент Джо Байдън и той вече стана много тъжен. Няма никакво огънче в очите. Жалко зрелище“, написа Кадиров Telegram-канала си.

Той отбеляза, че «всичко това е факт, защото руският президент Владимир Путин му предложи открит, честен диалог».

„Бъди мъж, Джо Байдън! Поеми отговорност за думите си и не се позори. Приеми предложението на президента на Русия. Говори, ако имаш какво да кажеш. Няма нужда да избягваш разговора, позовавайки се на някакви командировки и срещи”, каза той.

По-рано Кадиров покани Байдън в Грозни за лечение, като отбеляза, че американската медицина е безсилна за състоянието му.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments