Захарова към CNN: Нима е възможно да сте толкова невежи, да представяте украински танкове за руски?!


Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че американският телевизионен канал CNN представя украински танкове като руски. Това написа тя на  страницата си във Facebook.

Тя отбеляза, че споменатата медия е забравила да провери фактите, след като е навлязла дълбоко в идеологическата борба „в името на триумфа на либерализма“. В същото време тя изрази изненада как е възможно да се преставят украински танкове на украинска железопътна гара на фона на украински автомобили като подготовка на Русия за война.

По този начин дипломатът се обърна към CNN и неговия „дружен колектив“.

Тя също така подчерта, че кореспондентите на американския телевизионен канал в Москва трябва да се отклонят от участието си в обществения живот на Русия, тъй като те имат собствена държава и да отделят малко повече време на професията си.

Захарова към CNN: Нима е възможно да сте толкова невежи, да представяте украински танкове за руски?!

„Защото това е просто неприлично“, добави Захарова.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments