Песков: Не, Путин не подготвя посланието си в «секретен бункер»

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков отрече информацията, че руският лидер подготвя посланието си до парламента уж в секретен бункер.

Песков: Не, Путин не подготвя посланието си в "секретен бункер"

„Посланието се подготвя в Кремъл, в процеса на подготовка участват различни експертни подразделения и тук няма никаква секретност», каза Песков.

По-рано Bloomberg публикува информация, че подготовката на посланието на Путин до парламента е толкова класифицирана, че се провежда в високотехнологичен секретен «бункер», разположен през река Москва от сградата на правителството.

„Срещу Белия дом от другата страна на реката това не е секретен бункер, а правителствен център в конферентна зала. Има голям брой представители на бизнеса, депутати. Днес това е координационен център. Това е хотелският комплекс «Украйна», — обясни Песков.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments