Der Spiegel: Главата на германското министерство на отбраната бе принудена да отговоря за скандала в Бундесвера

Германският министър на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер беше принудена да отговаря на въпроси на депутати от Бундестага относно инцидента в специалните части на Бундесвера, пише Der Spiegel. Отбелязва се, че представителите на опозицията са се усъмнили във верността на думите на министъра, която заяви, че е била много късно информирана за амнистията, обявена на войниците, осъдени за кражба на боеприпаси. Според един от депутатите министърът или говори лъжи, или не контролира ситуацията в своето ведомство.

Der Spiegel: Главата на германското министерство на отбраната бе принудена да отговоря за скандала в Бундесвера

Тези дни германският министър на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер се срещна с членове на Бундестага в Берлин, пише Der Spiegel; По време на тази среща тя трябваше най-накрая да хвърли светлина върху така наречения инцидент за амнистия в редиците на специалните сили на Бундесвера (KSK).

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front
(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/
Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments