Делегация от САЩ посети района на военната операция в Донбас

Американска делегация, водена от военния аташе в Киев и полковник Британи Стюарт, пристигна в района на военната операция в Донбас. Това съобщи пресцентърът на щаба на операцията Обединени сили на Украйна във Facebook.

Делегация от САЩ посети района на военната операция в Донбас

Отбелязва се, че заместник-командирът на Обединените сили Едуард Москалев е запознал делегацията с настоящата политика на сигурност и оперативната ситуация на фронта.

Освен това американските представители са посетили подразделенията на украинските военни, които служат на линията на контакт, и са разговаряли със силите за сигурност.

От пресцентъра заявиха, че правителството на Съединените щати е дълбоко загрижено от ситуацията, която се развива около украинските граници, и всячески подкрепя суверенитета и териториалната цялост на Украйна.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Делегация от САЩ посети района на военната операция в Донбас

Коментари:

comments powered by HyperComments