The Washington Times: Путин проверява решимостта на Байдън

Руският президент Владимир Путин започна по-активно да действа в духа на «хибридната война» в Украйна и Арктика, за да може, вероятно, да опипа администрацията на Байдън, пише The Washington Times. В същото време, както отбелязва вестникът, възможно е, както през 2014 г., с помощта на активни действия на външнополитическата сцена руският лидер да се опита да укрепи позициите си в страната.

The Washington Times: Путин проверява решимостта на Байдън

Президентът на Русия Владимир Путин активизира своите операции в духа на «хибридната война» в Украйна и в Арктика, които, като напълно е възможно, са призвани да проверят решимостта на президента на САЩ Джо Байдън.

В увеличаването на военния потенциал на Русия много експерти виждат опит на руския лидер да набере политически точки на база външната си политика, за да може да укрепи позициите си вътре в страната, пише The Washington Times.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments