Един човек загина при обстрел на територията на ДНР

Един човек загина на територията на самопровъзгласилата се Донецка народна република. Това се случи по време на обстрел от украинските сили за сигурност, съобщава РИА Новости, позовавайки се на представител на Народната милиция от ДНР.

Един човек загина при обстрел на територията на ДНР

„Съжаляваме да ви информираме, че защитник на нашата република беше убит в резултат на обстрел. Изказваме своите искрени съболезнования на семействата и приятелите на загиналите военнослужещи“, се казва в съобщението.

Информация за нарушението беше изпратена до представителите на украинската страна в СЦКК. Предвижда се да бъдат взети мерки срещу нарушителите, открили огъня.

По-рано в Министерството на народната милиция на ДНР допуснаха, че пристигането на украинския президент Владимир Зеленски в региона е довело до увеличаване на обстрела от силите за сигурност на Украйна.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments