Кравчук: «Ще стрелям и ще убия всеки парашутист със знаме на Русия в ръка!»

Ръководителят на украинската делегация в Тристранната контактна група и бивш президент на Украйна Леонид Кравчук, заяви, че е готов да стреля по парашутисти с руски знамена. Той направи това изявление в интервю с Дмитрий Гордон в ефира на телевизионния канал «Украйна 24».

Кравчук: "Ще стрелям и ще убия всеки парашутист със знаме на Русия в ръка!"

Когато журналистът попита дали ще стреля, „ако някой с парашут с руско знаме започне да скача близо до къщата му“, бившият държавен глава отговори положително.

«Задължително ще го направя», отговори Кравчук.

Според политика вкъщи той има бойно оръжие, което ще използва по предназначение. Нещо повече, то вече е «почистено и подготвено», каза бившият президент.

„Ще стрелям до последно, стига ръцете ми да държат оръжието, стига да виждам врага. … Ще го убия веднага щом се появи. Какво ще се случи по-нататък — вече не се интересувам, но ще го убия”, каза Кравчук.

По време на интервюто бившият украински лидер също призова враговете си да заобикалят къщата му, тъй като той се «охранява сам».

Той също така счита, че в случай на нахлуване в Украйна всички демократични сили в света, включително САЩ, ще се изправят в защита на страната.

Кравчук заяви миналата седмица, че Украйна е враг на Русия.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments