Ивайло Цветков: Вялата и скучна кампания роди екзотично-миризлив парламент

В момента даже не е врящо гърнето, казва карикатуристът

Ивайло Цветков: Вялата и скучна кампания роди екзотично-миризлив парламент

„Напоследък няма предизборни кебапчета, но парадоксът е, че премина една скуча, вяла, безинтересна предизборна кампания, но се пръкна един много шарен парламент, цветен, искрящ, даже екзотичен, дори екзотично – миризлив, като гледам играчите“, коментира в „Преди всички“ Ивайло Цветков, един от най-добрите ни карикатуристи.

„Сега даже някои играчи продължават да си мълчат, а те са почти победители. Това, което виждам е преди точката на кипене, ако въобще има кипене. В момента даже не е врящо гърнето, сякаш всеки се дебне зад ъгъла на парламента…

Мисля, че ГЕРБ ще се отдръпне, няма да направи правителство, ще дадат на втората сила, но тя започна типично по нейния маниер с малко шоу – лидерът написа, че сега изведнъж го сполетя Covid-19, ако това е наистина, му пожелаваме да се оправи. Но лошото е, че всичко протича някак сеирджийско, да гледаме какво ще стане, лошото е, че и ние сме в този съюз«, каза още Цветков.

По думите му нашата политика винаги е била шоу в някаква степен. Той обаче се надява да излязат свестни хора, които да овладеят ситуацията.

Интервю на Диана Дончева от БНР с Ивайло Цветков

Коментари:

comments powered by HyperComments