Евродепутат от Полша: Симпатиите към Путин в Европа се дължат на левите, либералите и социалистите

Основното ядро ​​на проруските и пропутински симпатии в Европа е от социалисти, либерали и левичари като цяло, сигурен е Яцек Сариуш-Волски, член на Европейския парламент от партията „Право и справедливост“. В интервю за Polskie Radio той обясни, че обвиненията в проруските възгледи на Моравецки, Орбан и Салвини, направени от Доналд Туск, са чиста пропагандна игра.

Евродепутат от Полша: Симпатиите към Путин в Европа се дължат на левите, либералите и социалистите

„Ако Доналд Туск иска да получи нечии проруски и пропутински симпатии, нека разгледа добре своите колеги-съселяни от ХДС, СДПГ или Герхард Шрьодер, който застана начело на Северен поток 2“, предложи той.

„Основното ядро ​​на проруските и пропутинските симпатии се състои от социалисти, либерали и левичари“, обобщи в интервю за Polskie Radio Яцек Сариуш-Волски, евродепутат от партия „Право и справедливост“.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

 

Коментари:

comments powered by HyperComments