Зеленски заяви, че членството на Украйна в НАТО ще спре войната в Донбас

6 април 2021-Нюз Фронт.

След убийството на 5 годишния Владик, който загина вследствие на обстрел с дрон, Зеленски спокойно може да бъде наречен военнопрестъпник. За съжаление, съвестта му явно отсъства, тъй като циничното заявление, което направи, а именно, че войната в Донбас щяла да спре, ако Украйна влезе в НАТО, говори за готовността му за продължаване на тази кръвопролитна война. Въпреки, че при встъпването си в длъжност, Зеленски даде обещание, че ще направи всичко, за да спре войната срещу Донбас.

А децата на Донбас продължават да умират от обстрелите на украинските военни…

Зеленски заяви, че членството на Украйна в НАТО ще спре войната в Донбас

Както съобщава Censor.NET, цитирайки пресслужбата на президентския кабинет, президентът на Украйна Владимир Зеленски е обсъждал с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг обострянето на ситуацията със сигурността в Донбас.
Зеленски е отбелязал, че най-спешният въпрос за Украйна в отношенията с НАТО е възможността за получаване на План за действие за членство в Алианса.

„Ние сме решени да реформираме армията и отбраната си, но реформите сами по себе си не могат да спрат Русия. НАТО е единственият начин да сложи край на войната в Донбас. Такъв план за членство ще се превърне в реален сигнал за Руската Федерация “, каза Зеленски.

Само, че Зеленски забравя, че Русия с никого не воюва. САЩ воюват с ръцете на украинската армия убивайки целенасочено 7 година жителите на Донбас…

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция NewsFront.

Коментари:

comments powered by HyperComments