Заслужил треньор на СССР реагира на скандално изявление на журналист от САЩ

Заслужилият треньор на СССР Татяна Тарасова реагира на изявлението на американския журналист и водещ на подкаста в YouTube The Skating Lesson Дейв Лиза.

Заслужил треньор на СССР реагира на скандално изявление на журналист от САЩ

По-рано представителят на САЩ заяви, че групата на руския треньор Етери Тутберидзе и школата «Самбо-70» са станали част от „руския национализъм“.

„Завист! Защо не излязат на леда и не работят от девет до десет часа на ден? Откъде са вземат такива изявления? Защо си мислят, че имат право да говорят така? Какъв им е проблемът? Човек трябва да носи отговорност за думите си! Тутберидзе е най-добрият треньор в света“, цитира  «Спорт Экспресс» Тарасова.

Това не е първото противоречиво изявление на американеца. Преди Световното първенство през 2021 г. в Стокхолм той обвини фигуристките от групата на Тутберидзе, че използват хормонални блокери.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments