Путин лице в лице ще направи посланието си до Федералното събрание

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че посланието на Владимир Путин до Федералното събрание ще бъде изцяло лично. Това съобщи ТАСС, позовавайки се на представителя на Кремъл.

Путин лице в лице ще направи посланието си до Федералното събрание

„Съобщението ще бъде лице в лице. Останалите детайли сега се разработват“, — заяви представителят на руския президент. Според Песков мястото на извършване на посланието до Федералното събрание ще стане известно по-късно.

„Нека не изпреварваме събитията. Мисля, че в близко бъдеще ще обявим акредитация за представители на медиите за това събитие и в същото време ще информираме за мястото на провеждане“, каза прессекретарят на президента на Руската федерация.

„Ние традиционно не анонсираме нито съдържанието, нито определените теми, които ще бъдат засегнати в посланието“, подчерта Дмитрий Песков.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments