Нагорни Карабах иска да закупи «Спутник V»

Министерството на здравеопазването на непризнатия Нагорни Карабах планира да организира доставки на ваксината Спутник V. Това съобщи вестник «Известия», позовавайки се на ръководителя на външното министерство на НКР Давид Бабаян.

Нагорни Карабах иска да закупи "Спутник V"

„Този ​​въпрос е на дневен ред, един от основните. Работата в тази посока с руската страна е в ход. Ваксината е една от най-ефективните, ако не и най-ефективната. Мисля, че в близко бъдеще ще имаме по-конкретно предложение“, каза Бабаян.

Той добави, че с доставката на ваксината могат да се справят миротворческите мисии.

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков по-рано потвърди информацията, че арменският премиер Никол Пашинян ще пристигне в Москва на 7 април, за да се срещне с руския лидер Владимир Путин. По думите му в момента се води активен диалог на най-високо ниво между страните.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments