Кремъл: Армията ни се движи на наша територия и под формата, която ние считаме за необходимо!

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков заяви, че движението на руската армия през територията на държавата не трябва да предизвиква безпокойство за други страни, тъй като Руската федерация не представлява заплаха за тях. Това съобщи ТАСС.

Кремъл: Армията ни се движи на наша територия и под формата, която ние считаме за необходимо!

„Никой не е блуждаел и не блуждае, руската армия се движи на руска територия в онези посоки, в които счита за необходимо, във формата, в която счита, че е необходимо, за осигуряване на надеждна сигурност на страната ни“, подчерта той, отговаряйки на съобщенията, че уж руските военни части се движат из района на Ростов със скрити номера.

Освен това Песков отбеляза, че Русия не представлява заплаха за никоя държава в света, включително за Украйна. Според него Руската федерация винаги е много внимателна към сигурността си.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

(За да публикуваш това във Фейсбук, използвай следния агрегат — zapisnanews.info/

Постави го след като ти се отвори тази или която и да е статия или новина в News Front преди знака / в така отворилия се линк. След това цъкни ЕНТЕР на клавиатурата на компютъра си, ще се появи нов линк, който вече можеш да публикуваш във Фейсбук, бел.ред.)

Коментари:

comments powered by HyperComments