„ С детска кръв са поляти парите на военните от ВСУ“ — бабата на убитото дете в Донбас

5 април 2021-Нюз Фронт.

Вчера в село Александровское край Енакиево в резултат на поредна атака от страна на украинските въоръжени сили загина петгодишно дете, а жена беше ранена.

„ С детска кръв са поляти парите на военните от ВСУ“ - бабата на убитото дете в Донбас

Екипът на News Front посети село Александровское, разговаря с бабата на убитото дете, която пожела на украинският войник, извършил престъплението всяка нощ да сънува невинния Владик.

„Не знам какви войни може да има с това дете. Той не знае какво е война, ние не сме го учили да знае значението на тази дума и той не знае как се играе тази игра. Ние не произнасяме тази дума. Казах на журналисти, че трябва да отида в полицията, да направя тази снимка (на убитото дете — бел. Ред.) И да я изпратя на майката на този войник, да види за какво е взел тези пари. Те са обляни с кръвта на дете ”, каза бабата на убитото дете.

Напомняме, че на 3 април в резултат на обстрел в покрайнините на Донецк, загина 5 годишния Владик, и жена получи ранение. По време на обстрела на украинските въоръжени сили те са се намирали в двора на къщата си. Обстрелът е извършен от дрон.

Чакаме бурните реакции от Европа, която се прави, че не вижда как Украйна убива деца….

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция NewsFront.

Коментари:

comments powered by HyperComments