Владимир Путин разтопи с трогателно поздравление към прекрасната половина на света за 8 март

8 март 2021-Нюз Фронт.

Президентът на Русия, Владимир Путин отправи трогателно поздравление към прекрасната половина на човечеството на международния женски ден 8 март.

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави Жените на 8 март, подчертавайки, че те носят хармония, нежност, красота, безусловна майчина любов в света и в същото време „по някакъв неразбираем начин“ навсякъде и всичко успяват.
Владимир Путин отбеляза, че днес във всеки дом, във всяко семейство се чуват искрени думи на нежна, искрена благодарност, които се казват на майки, баби, съпруги, сестри, дъщери, приятелки и колеги.

Владимир Путин разтопи с трогателно поздравление към прекрасната половина на света за 8 март

Дългата традиция на празнуване на 8 март, според президента на Русия, „създава специално настроение за всички, символизира настъпването на пролетта, утвърждава ролята на Жената в живота ни, за запазване на онези истински ценности, които са съществували във всички времена. »

 

«Вие внасяте в този свят хармония, нежност, красота и най-силното, чисто, безкористно чувство — безусловната майчина любов.
Отдавате се без резерва на децата, на тяхното развитие, възпитание, вълнувате се и се тревожите за тях, гордеете се и се радвате на техните успехи , правите всичко, така че те да растат успешни, достойни хора «, каза той.

Владимир Путин подчерта, че грижата за децата, топлината на домашния уют, с която жените се стремят да обкръжат близките си, не е лесна ежедневна работа, която заслужава най-високото признание.

«В същото време, по някакъв непостижим начин, навсякъде и във всичко успявате, достигате висоти в различни сфери на дейност, неизменно предизвиквате уважение към вашия ангажимент, надеждност, отговорен подход към нещата.
И днес е именно такъв повод да Ви благодаря за тези най-важни качества за всички професии “, каза държавният глава на Русия.

 

«Способността ви беззаветно да обичате, дълбоко да съчувствате е поразителна.
Да се ​​грижите за близките с радост и търпение.
И е много важно тези ценности да се предават от поколение на поколение, дъщерите да се учат от майките си точно това отношение към живота, към семейството, към бъдещите им деца. «, — каза президентът на Русия.

Той изрази специални думи на благодарност към всички жени, които се посвещават на майчинството, „дайте на света нов уникален живот, отглеждайте деца, грижете се за тях всеки ден, дайте им цялата си любов“.

Това е най-отговорният, труден, но най-благороден и благодарен труд. От цялата си душа ви желая, наши скъпи жени, щастие.

Разбирам, че тук много зависи от нас, мъжете, и ние ще се опитаме да бъдем достойни за вас, да поемаме колкото се може повече грижи. И винаги ще правим това. Винаги, и не само на 8 март “, каза държавният глава на Руската Федерация, като още веднъж поздрави руските жени за празника и им пожела здраве, любов и радост.

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

comments powered by HyperComments